If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Супер са. Стелвиото е по-комфортна, вътре е по-широко напълно очаквано, а Джулията е по-бърза. И двете са супер красоти и пак очаквано леката кола е по-красива от джипа Ето някакво импровизирано клипче от Стелвиото качеството се скапа като го качих. https://www.youtube.com/watch?v=ngKd...ature=youtu.be
Това големият бензин ли е ? супер е клипа
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
2,0 бензин 280кс са и двете, Стелвиото вади звук за душата, но пък Джулията повечко върви
тццтц Блазе ти много ме изкефи навигацията как показва къде си абе като цяло и добре си върви горе долу 16 сек 80-180 не е зле за SUV-и а меко ли возят ?
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
тццтц Блазе ти много ме изкефи навигацията как показва къде си абе като цяло и добре си върви горе долу 16 сек 80-180 не е зле за SUV-и а меко ли возят ?
По принцип и двете возят една идея по-добре от 159, която разбира се в никакъв случай не е зле просто по-нови машини нормално ..
Дам и аз като съм гледал клипове ми направи впечатление, че Стелвиото вади по-добър звук. Защо са решили така?
Компенсират по-мудното ускорение със звук един вид да плаши да не се заяждат с него хах то джип с друго не може да направи кой знае какво впечатление и Кайени-майени са все така. На големи машини им отива.. Джулия е половин секунда по-бърза до 100. На мен ми е по-удобно в Стелвио явно остарявам
Четох днес, че Алфа имат 50% увеличение на продажбите, то е 50% увеличение от почти нищо, но все пак добра новина
И аз да се разпиша вече с преки впечатления от Джулия. С две думи - уникална е!
Усещането да я шофираш е страхотно. Тествах доста автомобили от този клас, но алфата си е алфа. Мислех си, че дизела ще е голям минус, но за момента се оказва, че вътре не се чува, че работи (в бензиновата ми Жулиета е по-шумно), а като съм отвън чувам съвсем лекичко тракане. Но пък ускорението е един път, а разхода на гориво вече взе да ми харесва.
Ама много ми е красива Направо не ми се слиза от нея.
Усещането да я шофираш е страхотно. Тествах доста автомобили от този клас, но алфата си е алфа. Мислех си, че дизела ще е голям минус, но за момента се оказва, че вътре не се чува, че работи (в бензиновата ми Жулиета е по-шумно), а като съм отвън чувам съвсем лекичко тракане. Но пък ускорението е един път, а разхода на гориво вече взе да ми харесва.
Честито! Може да направиш тема в раздела Giulia/Stelvio и да и качиш някоя друга снимка, също да споделиш още впечатления
На мен пък едно от най лошите впечатления, които ми направи 2.2 180 коня дизел е, че в определен оборотен диапазон, колата е адски шумна вътре
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Aз явно още не съм го достигнала този оборотен диапазон, защото още не съм успяла да накарам колата да е адски шумна вътре. За сега все още е по-тиха от бензиновата, 170 коньова Жулиета.
и са к'во M3 с Competition пакета .. напляска алфата ... хмм
Виж накрая като показват времената и на трите... в последният сектор - 4 разликата е повече от секунда... това е страшно не логично при положение, че времето на бенца в същият сектор е с по-малка разлика от БМВ-то. Много не компетентно ревю.
Comment